Nieuws

Om tot diepere en grotere inzichten te kunnen komen, heeft de Mens volledige herziening nodig in haar perceptie van werkelijkheid.

Aanmelden voor de mailinglijst ? Van harte welkom

Eindelijk: Extra inhaaldag 3 van de training Communiceren met de Kracht op 10 juli 2021
Door de lockdowns hebben we een aantal dagen moeten parkeren, hieronder valt ook dag 3 van de training "Communiceren met het Kosmische Informatieveld, De Kracht". Eindelijk is het zover dat voor de andere 2 deelnemersgroepen ook dag3 wordt georganiseerd! We hopen dat je erbij kunt zijn. Kort en bondig komt het hier op neer:

Uitsluitend voor...
Lees meer
Extra TaskForce2 dag op maandag 5 juli in Zwaanshoek
Op maandag 5 juli wordt er een TaskForce2 dag in Zwaanshoek georganiseerd, voor de mensen die deze nog niet eerder hebben kunnen bijwonen. Aansluitend op TaskForce1 gaat deze dag verder in op de ingeslagen route. Deze dag stond gepland op 6 januari en heeft niet plaats gevonden door de toenmalige regelgevingen.

Je kunt je nu aanmelden, indien je deel...
Lees meer
Inloggen & deelnemen aan de Online Meeting Marker: (dinsdagavond 15-06)
Als je je aangemeld hebt voor de Online uitzending op dinsdagavond (15-06) van 19.00 tot 21.00 uur, tref je hierbij het websiteadres aan om in te kunnen loggen. We wilden alle deelnemers/sters een email sturen met daarin de persoonlijke link en inloggegevens en hebben dit helaas niet voor elkaar kunnen krijgen. Dit door een technische uitdaging.

Hierdoor hebben wij...
Lees meer
Eindelijk: dag 3 van de training Communiceren met de Kracht op 6 juli 2021
Door de lockdowns hebben we een aantal dagen moeten parkeren, hieronder valt ook dag 3 van de training "Communiceren met het Kosmische Informatieveld, De Kracht".  Voor de eerste groep is de dag 3 ingepland in Zwaanshoek op dinsdag 6 juli. Het gaat dan om de groepssamenstelling van 6 en 20 maart 2020 in Zwaanshoek die later herhaald is op 20...
Lees meer
Online Meeting Marker: de Kérn, ontvlamming van de Creatiekracht (avond 15-06)
Op 15 juni wordt er een online meeting gehouden en deze duurt van 19.00 uur tot 21.00 uur. Deze online meeting kan gezien worden als een mogelijke finetuning in je Zelf, doordat de focus ligt op alles wat er nu aan het ontrollen is op het wereldtoneel. De dwarsverbanden tussen jezelf én de mondiale gebeurtenissen kunnen hierbij nader tot elkaar...
Lees meer