Om tot diepere en grotere inzichten te kunnen komen, heeft de Mens volledige herziening nodig in haar perceptie van werkelijkheid.

WORDT VERPLAATST! Earth Ambassadors II: Gaia Natuur bekrachtigingsdag 19 juni in Zwaanshoek (volgeboekt)

Ga terug naar de Agenda
19-jun-2020

Agenda

Datum: Vrijdag 19 juni 2020 (volgeboekt) WORDT VERPLAATST
Locatie: Kunstwerkplaats Quinta Essentia, Spieringweg 913, 2136 LK Zwaanshoek (NH)
Parkeren kan/mag alleen achter het gebouw (op eigen terrein)
De vergoeding: 49 euro p/p voor de hele dag
Attentie: uitsluitend reserveren mogelijk dmv idealbetaling

Koffie, thee, water en koekjes zijn aanwezig, neem je eigen lunch mee.
Tijden: inloop 9.30, start 10.00 en einde 16.30 nazit mogelijk (buiten)
Aanmelden: scrol naar beneden voor het aanmeldformulier


Deze themadag wordt verplaatst naar een andere datum, deelnemers ontvangen hierover via email bericht

Deze themadag wordt verplaatst naar een andere datum, deelnemers ontvangen hierover via email bericht


Natuur Bekrachtigingsdag ten behoeve van Gaia, de NatuurKracht
Extra dag ingelast wegens de grote inbreng van deelnemers en medecreators

Deze dag komen mensen samen om ieder vanuit de eigen Zelfkracht en in verbondenheid met elkaar, de NatuurKracht van Gaia te eren en te bekrachtigen. We gaan samen scheppen en kracht zetten recht in het stromend Hart van Gaia, de Natuurkracht. Gaia heeft de Mens nodig!

In de huidige tijdslijn waarin de Mens is aangekomen is het van buitengewone waarde en noodzaak dat de liefdevolle Menselijke energie zich laat zien, horen en voelen om de Scheppende en helende NatuurKracht van Gaia in het Bewustzijnslicht te zetten. We doen dit met elkaar in ontspanning en veel vreugde. Inspannende en ontspannende Bekrachtigingen die vanuit zuiver en harmonieuze aandacht een organische golf laten ontstaan in het bewustzijnsveld van "de" Moeder Aarde.

De natuur en alles wat daaraan verwant is ligt extreem zwaar onder vuur. Onder andere door vervuilingen, misbruik en het claimen van eigendomsrechten hebben de organische Bewustzijnsvelden het pittig om de eigen frequenties in stand te houden.

Dat daarbij de Kracht van het bewustzijn van Gaia tot herstelbewegingen is gekomen wordt vaak onbesproken gelaten en ook deze dag wordt hieraan aandacht besteedt. We zien hele intense gebeurtenissen plaats vinden, zoals de recente "uitbraak" van het COVID-19 "Corona" Virus en de enorme neergang van de Natuur zoals de lucht, zee en bodemverontreinigingen.

Wat is de taak van de Mens ten aanzien van deze huidige wereldnatuurcrisis? We gaan ons Bewustzijn heel krachtig inzetten om doorgang in verschillende frequenties te laten stromen. Frequenties die holografische softwareprogramma's zijn, beheerd door een agendahoudende macht. Het ontmantelen van deze macht zal nimmer gaan leiden tot verandering, de verandering dient en kan alleen plaatsvinden door Bewustzijn te laten vibreren in het hologram. Het wachten tot wereldwijde arrestaties zoals veel mensen hopen/geloven/voorgeschoteld krijgen is een perfect onderdeel van deze agendahoudende macht!

Wat is er deze dag "nodig"?

- Diepgaande liefde en betrokkenheid bij al het organische Leven
- Klaar staan om je aanwezigheid te tonen en leiding te geven vanuit jezelf in het collectief
- Kussens om op te zitten/liggen
- En een stralende Corona (Kroon/Lichtkrans) van Bewustzijn wie je ten diepste bent

We gaan ook heerlijk naar prachtige beelden en geluiden van de natuur kijken, luisteren en voelen getoond via een projectiescherm. Er kan indien gewenst ook muziek worden gemaakt, hoe de dag zich laat ontvouwen gaan we samen ervaren.

Indien je liever op een stoel zit, dat kan. Aan de buitenrand van de zaal staan stoelen opgesteld, in de binnenkant van deze ring kun je lekker op je kussen plaatsnemen. Ook is het in deze tijd van het jaar mogelijk met de deuren open te verblijven en kunnen we mogelijk ook buiten zitten.


Kortom, wil je hierbij zijn, dan kun je je hiervoor aanmelden. De gevraagde uitwisseling voor deze bijzondere dag is 49 euro en kan uitsluitend via ideal worden uitgewisseld. Deze Bekrachtigingsdag heet ik jullie wederom allemaal heel hartelijk welkom.


Warme groetjes,
Martijn* Benodigd
iDeal